OVER DONKEY

OVER DONKEY DESIGNS

Donkey Designs is hét adres in Haarlem en omgeving voor het bedrukken en borduren van textiel. Voor particulieren en bedrijven, van een geboortekado tot aan bedrijfskleding. Met persoonlijke zorg en aandacht maken wij kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs! Door jarenlange ervaring in de grafische industrie hebben wij een vakmanschap ontwikkeld waardoor we jouw opdracht met perfectie kunnen uitvoeren. Daarom hoef je niet zelf met allerlei ingewikkelde online ontwerpmodules aan de slag te gaan. Vertel ons je wensen en wij maken het.

Bedrukken
Zowel in grote als kleine oplages leveren wij bedrukt textiel. Je kunt hierbij denken aan t-shirts, polo’s en truien, maar ook aan handdoeken, rompertjes en verschillende soorten bedrijfskleding. Wij leveren bedrukt textiel vanaf 1 stuk.

Borduren
Door textiel te borduren, krijgt het een exclusieve uitstraling, de reliëfwerking en de glans van het garen zorgen voor een opvallend en luxe uiterlijk. Borduren kan worden toegepast op de meest uiteenlopende textielsoorten, bijvoorbeeld handdoeken, caps, polo’s, sweaters en vesten.

Geborduurde kado’s
Wij hebben voor de allerkleinste tutpopjes, labeldoekjes en speendoekjes die we persoonlijk maken met een geborduurde naam. Voor de grotere hebben we mooie handdoeken die ook worden voorzien van naam. Leuk om te geven en te krijgen!

Grafisch ontwerp
Wij ontwerpen en verzorgen alles wat gedrukt en online geplaatst wordt. Van logo’s, visitekaartjes, briefpapier, posters, brochures, tot websites. Aandacht voor detail en uitstraling zijn kenmerken van onze werkwijze. Wij verdiepen onS in jouw wensen en ideeën, om tot een passend resultaat op maat  te komen.