RAAKS HALLE

RAAKS HALLE: EEN UITJE

In hartje Haarlem zit concept store Raaks Halle. In deze concept store hebben wij een winkel waar we met de borduurmachines staan. Op vrijdag en zaterdag kun je hier terecht voor geborduurde producten: kraamkado’s, handdoeken, petten, keukenschorten en (werk)kleding. Op andere dagen werken wij op afspraak.

Het assortiment van de Raaks Halle wordt samengesteld door de deelnemende ondernemers. Elke ondernemer heeft een eigen winkeltje. Dit zorgt dat de Raaks Halle een divers aanbod heeft van unieke produkten. Produkten die o.a. te verkrijgen zijn: meubels, huishoudelijke artikelen, sieraden, LP’s, cadeaus, woondecoratie en kleding. Naast de winkeltjes is er een gezellige ruimte waar je koffie kunt nuttigen.

Meer weten? Bezoek de website www.raakshalle.nl of volg de Raaks Halle via Facebook.

De Raaks Halle vind je in het Raaksgebied, op een steenworp afstand van de Raaks parkeergarage.

Raaks Halle
Drossestraat 2
2011 XW Haarlem
Link naar GOOGLE MAPS

** Wij zijn elke vrijdag en zaterdag in de Raaks Halle aanwezig. Op andere dagen werken wij op afspraak **

Openingstijden Raaks Halle:
dinsdag t/m zaterdag van 10:00 – 18:00 uur
zondag van 12:00 – 18:00 uur

Ook te vinden in de Raaks Halle:

SCHOUS VAN 1854 – sleutel en slotenservice
Bent u op zoek naar nieuwe sloten voor uw huis, garage, schuur of kantoor? Dan bent u bij Schous van 1854 aan het juiste adres! Deze winkel heeft een ruim assortiment aan specialistische producten w.o. sleutels, sloten en deurbeslag.
link naar SCHOUS sleutel en slotenservice

ESCAPE ROOM Let’s Escape
Creativiteit, originaliteit, kwaliteit en beleving, dat is waar Let’s Escape voor staat. Onze Escape Rooms hebben bijzondere puzzels en vergen veel van je inlevingsvermogen en de onderlinge samenwerking.
link naar ESCAPE ROOM Let’s Escape

BIKE TOURS HAARLEM
De ideale manier om Haarlem te ontdekken is met de fiets. Boek je de Oude Stad Fietstour bij Bike Tours Haarlem? Dan verzekeren wij je van een onvergetelijke dag. Met Bike Tours Haarlem willen wij iedereen de mogelijkheid geven om Haarlem op een leuke manier te ontdekken.
link naar BIKE TOURS HAARLEM

TOBIVINYL
Tobivinyl richt zich op de inkoop en verkoop van cd’s, lp’s, singles, en cassettebandjes in een groot aantal genres, van klassieke muziek tot metal, van de jaren 60 tot de jaren nu.
link naar TOBIVINYL

MEESTER IN LEER
Sterk in maatwerk, modificatie en reparatie van lederen kleding en accessoires. Donkey Designs werkt regelmatig met hem samen om tot een totaal product te komen.
Bekijk zijn werk op INSTAGRAM

DIOMIO CREATIONS
Hier vind je nog aparte woondecoratie en sieraden uit het verleden. Veelal nog ambachtelijk en met liefde vervaardigd. Diomio Creations is geen doorsnee brocante, maar een winkel die zoekt naar die zaken uit het verleden, die sfeer en persoonlijkheid uitstralen en in oorspronkelijke en goede staat verkocht worden.
link naar DIOMIO CREATIONS

STUDIO BROUWERS
Illustraties, schilderijen, sculpturen en logo’s- en huisstijldesign voor een breed scala aan opdrachtgevers in het bedrijfsleven en particulieren.
Link naar STUDIO BROUWERS

GROWING CONCEPTS
Growing concepts is a nature loving company that is using the gifts of nature in the most beautiful and innovative style one could ever imagine.
It does not only support new concepts in the plant world it also encourages its customers to share their own unique ideas.
Link naar GROWING CONCEPTS

MINI WONDERS
Mini-Wonders is een winkel met poppenhuisminiaturen voor verzamelaars en hobbyisten. Zij zijn gespecialiseerd in verlichting en bouwmaterialen voor het poppenhuis en kijkkastkamers. Daarnaast bieden zij een groot assortiment meubelen en poppenhuisminiaturen.
Link naar MINI WONDERS